Prințul Harry va avea soacra pe post de doică pentru copil

Valentin Borcea ACTUALITATE SOCIAL

Soacra, pe post de doică

Prințul Harry și soția sa, Ducesa Meghan, au decis să nu angajaze o doică pentru copilul lor, care urmează să se nască în aprilie. În schimb, Doria Ragland, mama Ducesei de Sussex, se va muta în Marea Britanie ca să aibă grijă de bebeluș. Firește, la locui la Frogmore Cottage, casa aflată în apropiere de Castelul Windsor, pe care Regina Elisabeta a II-a a dat-o nepotului ei și soției acestuia. Potrivit presei britanice, camera soacrei este în pregătire.

Creșa viitorului copil al Ducilor de Sussex va fi high-tech și neutră din punct de vedere al genului

Ducii de Sussex vor să se mute în noua lor casă înainte de nașterea copilului, așa că renovările sunt în toi la Frogmore Cottage. O atenție deosebită va fi acordată creșei, adică aripa locuinței unde va crește micuțul. Aceasta va avea un dormitor, o cameră de joacă și o baie de rezervă, unde va sta Doria Ragland, care va avea și rolul de dădacă. Se știe că între Ducesa Meghan și mama ei este o relație foarte strânsă. Doria Ragland a fost și singura rudă din partea miresei prezentă la nunta regală de la castelul Windsor din primăvara lui 2018.

Deoarece cuplul princiar nu a vrut să afle sexul copilului înainte de naștere, Ducesa Meghan a ales decorațiuni în tonuri neutru de gri și alb. Vopseaua folosită va fi una vegană, infuzată cu ulei de eucalipt, în ton cu viziunile ecologiste ale soției prințului Harry. Un celebru designer de interior a fost angajat să se ocupe de renovare, deoarece Frogmore House este monument istoric.

Frogmore House, cadou de nuntă de la Regina Elisabeta a II-a

De asemenea, creșa va fi și una high-tech, cunoscută fiind pasiunea prințului Harry pentru tehnologie. Vor fi instalate camere video de ultimă generație, un sistem audio de top, geamuri securizate și un boiler eficient din punct de vedere energetic. Un prieten al cuplului a spus, pentru Vanity Fair, că Ducii de Sussex vor putea controla totul direct de pe smartphone.

În afară de creșă, la Frogmore Cottage va mai fi amenajată o aripă pentru oaspeți și un studio de yoga cu o podea pe arcuri. Costul total al renovărilor sunt estimate la 3 milioane de lire, mare parte dintre bani fiind cadou de la bunica Prințului Harry.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Regina vorbește, politicienii britanici ascultă
În plină criză legată de Brexit, de scandalurile din Parlament și de instabilitatea guvernului condus ...