Fiul lui DAN BITTMAN, audiat la DIICOT. Tatăl, supărat foc pe tabloide

Ion Mihalcioiu Diverse Principal

Dan BITTMAN, solistul trupei ‘Holograf” e supărat pe presa tabloidă după ce a publicat informaţia că fiul său Alexandru BITTMAN, de 20 de ani a fost audiat de către DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) într-un dosar de trafic de droguri. Într-o declaraţie făcută ziarului “Click” a recunoscut acest lucru,spunând că nu i s-a deschis un dosar penal pentru că substanţele narcotice, găsite la el, erau în cantitate mică. Erau destinate consumului propriu, nu pentru comercializare.

Wakepark de 500.000 de euro

Nu demult, cântăreţul se lăuda că fiul său administrează, fără ajutorul său, o afacere de 500.000 de euro. Alex deţine primul wakepark full size din România (pe 5 stâlpi), la km 49 pe Autostrada Soarelui, la Sulimanu . Funcţionează doar vara. Iubitorii de sporturi extreme se dau pe lac cu o placă asemănătoare cu cea de surf fiind legaţi de un cablu. După ce a luat BAC-ul a lucrat ca DJ, sum numele Sybro.

Alex, adeptul muzicii de gang

Alex a trăit într-o lume lipsită de griji. Tatăl său câştigă între 5.000-15.000 de euro pe un concert. Dacă tatăl cânta muzică soft despre iubire şi viaţă, Alex a ales partituri muzicale din lumea hard a sexului, sărăciei, vieţii de la periferia societăţii.  Tânărul a ales stilul cu ´´băga-mi-aş … şi mânca-mi-aţi prafurile, paraşutelor muiste.”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“PICTORIALUL” din FINANCIAL TIMES o prezintă goală pe ZEIŢA JUSTIŢIEI
Un fapt de presă a trecut neobservat. Tudorel Toader le-a scris celor de la Financial ...