Cioloș, retras din cursa pentru Cotroceni. Lasă drumul liber pentru altul (alta) ?

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Dacian Ciolos s-a retras (a fost restras?) din cursa pentru Cotroceni, chiar înainte ca aceasta să înceapă cu adevărat. Fostul premier tehnocrat a anunțat că va fi candidat pentru alegerile parlamentare românești din 2020. Deși deschide lista USR+PLUS pentru alegerile europarlamentare. Ce ne spune acest anunț? Că Dacian Cioloș nu se poate ține de un angajament. Oamenii care vor dori să-l vadă în PE află acum că are alte obiective. Dacă nu mai vrea (nu mai e lăsat?) fotoliul de președinte, îl vrea pe cel de parlamentar. Cine știe ce mai vrea după? Ca să nu existe dubii, nu poți fii deputat în Parlamentul european și în cel românesc în același timp. Nici din postul de președinte nu poate candida la Parlament.

„Dacă va fi nevoie şi atât cât va fi nevoie voi merge şi în Parlamentul European şi voi fi disponibil şi pentru Parlamentul României. De un lucru pot să vă asigur că, indiferent ce se va întâmpla până în 2020, voi fi şi candidat pentru Parlamentul României.” a spus Dacian Cioloș într-un discurs de campanie la Constanța.

Ciolos se uită după trei funcții, că poate prinde una

Proiectul meu este în România, chiar dacă acum candidez pentru Parlamentul European nu o fac pentru a pleca la Bruxelles, nu am nevoie. Am stat la Bruxelles cinci ani de zile, dacă voiam puteam să rămân acolo şi aveam multe lucruri de făcut pentru Europa, inclusiv cu impact pozitiv pentru România, dar am ales să vin să mă implic aici în România. Şi această candidatură, acum, la Parlamentul European, este tot pentru proiectul la care vreau să contribui în România, în mod foarte clar”  a continuat fostul premier.

Coincidență sau nu, declarația lui Dacian Cioloș a venit la o zi după ce Manfred Weber, candidatul PPE la șefia CE, l-a lăudat pe Klaus Iohannis. USR spuse acum câteva luni că dacă în turul doi vor intra Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, ei l-ar susține pe fostul prim-ministru.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cehia vrea ca Viorica Dăncilă să reprezinte România la Bruxelles, nu Iohannis
Premierul Cehiei, Andrej Babiš, deplânge prezența lui Klaus Iohannis la reuniunile europene de la Bruxelles. Șeful ...