Prof. Dr. PAVEL CHIRILĂ: “Nu HRĂNI cancerul !” Şapte MARI greşeli de alimentaţie

Andrei Marcu ACTUALITATE Diverse SOCIAL

NU CONSUMAŢI ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC

Pavel Chirilă a atras atenţia că viteza de răspândire a cancerului este de zece ori mai mare decât în urmă cu jumătate de secol.

“Ultima mare fantezie a omului sunt organismele modificate genetic. Este o luptă crâncenă la ora actuală pentru a introduce în toate ţările din lume organisme modificate genetic. A fost o dispută anul trecut în Europa, iar cultivarea pe pământ European nu este permisă. Doar în Romania vedem pe marginea drumului culturi cu pancarte (vreo 500.000 de ha de pământ) şi… spunem că sunt pentru cercetare”, este în opinia profesorului un alt exemplu care ar trebui să ne ingrijoreze.

EVITAŢI TERAPIILE HORMONALE!

Abuzul de hormoni în tratamente şi nu numai creşte riscul de cancer în sfera genitală a femeilor de două ori şi jumătate. Statisticile arată că, în ultimii 20 de ani s-au consumat în lume peste 20,000 de tone de pilule contraceptive. Şi steriletul este o altă sursă oncogenă, pentru că eliberează hormoni. Fertilizarea în vitro, este un alt mod în care în corp sunt introduse cantităţi imense de hormoni pentru a se prinde sarcina.

RELAXAŢI-VĂ! STRESUL POATE DETERMINA APARIŢIA CANCERULUI!

Potrivit prof Paver Chirila, stresul poate determina apariţia cancerului, dacă îndeplineste patru condiţii: “Condiţia numărul 1 este să fie un stres foarte mare în viaţa psihică a bolnavului. A doua condiţie este să fie un stres care îl ia prin surprindere. A treia condiţie este să nu aibă pe cine să se sprijine şi, cea de-a patra condiţie este să realizeze că nu are soluţii să iasă din acest stres. Daca se îndeplinesc toate aceste condiţii, există riscul de a apărea un cancer în urmatoarele 12 luni”, a rezumat un factor oncogen care este prezentat pe larg şi în cartea “Prevenirea cancerului”.

Prof. dr. Pavel Chirila este doctor in stiinte medicale, profesor de Bioetică laică şi creştină, medic primar medicina interna cu supraspecializare în fitoterapie şi homeopatie. Este preşedintele Asociaţiei Române a Medicilor Fitoterapeuţi (ARMF), medic naturist şi autor al mai multor lucrări în domeniu. Pe lângă Centrul Medical Naturalia a reuşit să construiască, cu sprijinul Comisiei Europene şi al unor fundaţii de caritate, aşezământul de tratare a bolnavilor de cancer şi leucemie în faza terminală, Centrul de Ingrijiri Paliative „Sfânta Irina”.
Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
A venit cu plămânul scos din torace. Medicii de la SUUB i-au salvat viaţa
Spitalul Universitar de Urgenţă, reabilitat în timpul mandatului de primar al lui Sorin OPRESCU, de ...