P.F. Daniel, despre timpul pierdut pe reţelele sociale

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

Prea Fericitul Daniel a transmis astăzi un mesaj de ZIUA MONDIALĂ a reţelelor sociale, prin  care subliniază că “relaţia concretă, nu virtuală, cu persoanele fizice şi cu natura înconjurătoare este izvor de sănătate şi bucurie.” El a explicat că eparhiile, bisericile au pagini pe reţelele sociale, dar le folosesc cu măsură ecleziastică.

Citeşte şi: Crima din Bragadiru / Victima, fiica unui MILIONAR din judeţul Olt, ucisă pentru 150 de lei

“Astăzi, mai mult ca niciodată, este necesară conștientizarea faptului că rețelele de socializare consumă cea mai de preț resursă a vieții – timpul – care este darul lui Dumnezeu pentru mântuirea oamenilor, adică pentru dobândirea vieţii veşnice. Timpul vieţii prezente trebuie valorificat pentru a cultiva iubirea faţă de Dumnezeu, prin rugăciune, şi faţă de semeni, prin fapte bune, spre a dobândi comuniunea de iubire şi viaţă veșnică din Împărăţia Preasfintei Treimi. În plus, relaţia concretă, nu virtuală, cu persoanele fizice şi cu natura înconjurătoare este izvor de sănătate şi bucurie pentru sufletul şi trupul omului, în familie şi în societate.

În concluzie, îndemnăm pe toţi preoţii şi credincioșii noştri să utilizeze cu discernământ şi cu măsură rețelele de socializare în viața lor personală, precum și în activitățile pastorale, misionare sau profesionale, dar să acorde mai mult timp comuniunii reale (nu virtuale) cu familia, cu parohia şi cu frumuseţile naturii.”, e mesajul Patriarhului Daniel.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alianţa USR-PLUS ar “rupe tot” în Bucureşti. Dacă mâine ar avea loc alegeri locale
Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS a dat publicității date din cel mai ...