Şantajul lui Mark GITENSTEIN pentru cumpărarea licenţelor Microsoft, ascuns de DNA

Marius Ghilezan ACTUALITATE investigatii POLITIC

Mark Gitenstein a fost valetul de curte a lui Joe Biden

Provenit dintr-o familie de evrei,  care a emigrat la sfârşitul secolului XlX din România, Mark Gitenstein nu era putred de bogat când a fost trimis ambasador în România. El donase doar 4000 de dolari în campania lui Obama.

A fost propus pentru conducerea Biroului de Politică Juridică din Departamentul Justiției, dar a fost respins după analiza rapoartelor publice despre activitatea sa extinsă în calitate de lobbyist înregistrat pentru Camera de Comerț a SUA. Şi aşa a primit în compensaţie Ambasada de la Bucureşti.

Interesant este de ştiut că în tinereţe, când sângele era mai aspru, Gitenstein a fost, de asemenea, consilier al Comitetului pentru Informații ale Senatului  Statelor Unite ale Americii (1975–1978).

Păi de atunci i s-a asigurat ascensiunea, posibil şi imunitatea. Dar care la un tăvălug i se va lua aşa cum i s-a dat.

Petrov ştie, Băsescu, nu

Traian Băsescu susţine că nu a avut informaţii despre presupusele afaceri ale familiei Biden în România, considerându-se foarte informat. Totodată a afirmat că nu ambasadorii americani au propus-o pe Laura Codruţa Kovesi, că Monica Macovei ar fi fost naşa. Rămâne întrebarea care a fost legătura dintre firmele diligente ale Microsoft şi Mark Gittenstein.

Fostul ministru al Justiţiei, Titus Corlăţean, a dezvăluit, potrivit luju.ro, traficul de influenţă pe care ambasadorul SUA Mark Gitenstein l-ar fi făcut pentru Laura Kovesi.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Moţiunea de cenzură se discută în 10.10.10. Ce semnifică aceste numere?
Birourile reunite ale Parlamentului au stabilit o dată şi o o oră precisă pentru votul ...