Turcescu, virulent la adresa lui Paleologu: “CE LOAZĂ EŞTI!”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După ce Thodor Paleologu a spus într-un interviu la “Cafeneaua Nației”, pe Prima Tv: „Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP!” – deputatul Robert Turcescu a ripostat: “Ia uite unde era gogoşa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ţi-e, mă, ruşine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap şi tu le dai cu flit?”

Citeşte şi: De ce refuză IOHANNIS confruntarea cu DĂNCILĂ?

A scris pe pagina sa de facebook într-un limbaj de virulenţă maximă. Deputatul a explicat de ce nu l-a susţinut în campania electorală.
“Eu nu ţi-am făcut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază eşti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arăţi, măi, gogoașă înfuriată!

Theodor Paleologu a obţinut 6,41 % la alegerile pentru primul tur. Băsescu anunţă că îi dă lui Iohannis voturile lui Theodor Paleologu deși prezidențiabilul PMP a spus că încă se gândește dacă va cere electoratului său să îl voteze pe Iohannis.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ŞANSA LUI DĂNCILĂ: „Cei care s-au SĂTURAT de discursul urii”, consideră Victor Lungu, un vechi jurnalist clujean
Tot mai mulţi români se pronunţă împotriva discursului urii. “Finala se va da între Klaus ...