Harry şi Meghan ar putea stimula brandul de ţară al Canadei

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Ce impact ar avea mutarea cuplului regal în Canada?

Anunţul făcut a stârnit o criză în Monarhia Britanică și a provocat o serie de întrebări despre impactul mutării lor în Canada şi impactul financiar asupra acestei economii.

Orice potențial impuls economic va depinde de modul în care noii imigranți ai Canadei se raportează la noua lor casă, a declarat Charlie Scarlett-Smith, director de marketing al Brand Finance din Montreal. „Dacă se vor identifica cu adevărat cu identitatea canadiană, atunci vom vedea un impact asupra economiei noastre – turismul etc. Veniturile vor începe să crească”, a mai spus el. Însă orice impact mai larg este probabil de neglijat, mai ales având în vedere că distinsul cuplu pare să nu dorească să apară prea mult în lumina reflectoarelor, a spus Doug Porter, economist șef pentru BMO Capital Markets.

Citeşte şi: Cine este Mikhail Mishustin – noul premier al Rusiei?

Mulţi analişti economici se tem că dorinţa noului cuplu de imigranţi de a rămâne departe de reflectoare ar avea puţin impact economic.

„Faptul că vor să se îndepărteze de ochii publicului sugerează că nu ne putem aștepta la un impuls major în domeniul comerţului sau turismului. În aceste situaţii nu cred că ar muta cu adevărat acul economiei canadiene ”, a adăugat el.

Sussex Royal, marcă înregistrată în Canada

Cuplul regal și-a petrecut vacanța de Crăciun în provincia canadiană Columbia Britanică, unde a  şi înregistrat marca comercială Sussex Royal.

Familia regală a Marii Britanii rămâne în general populară în Canada, o fostă colonie britanică care păstrează pe regina Elisabeta ca șef oficial al statului.

Un sondaj realizat recent a descoperit că 69% dintre canadienii chestionaţi îl pub pe Prințul Harry într-o lumină favorabilă, deși 45% dintre respondenți au declarat că statul canadian nu ar trebui să mai continue la nesfârşit ca monarhie constituțională.

Vizita Prințului William și a soției sale Kate din 2016 a fost calculată, de către un oficiu de turism din Columbia britanică, la un impact publicitar de 2 milioane de dolari, în presa tipărită şi în online.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gata cu epoca medievală a relaţiei medic-pacient. S-a făcut marele anunţ!
Adela Cojan ar putea fi laureata Premiului Nobel Fără a avea avertizori de sănătate şi ...