Exploziv / Caracatiţa ministrului GRINDĂ: manichiuriste, norocei, berbeci, amante, angajaţi la stat

Andrei Marcu INVESTIGAȚII ACTUALITATE investigatii POLITIC Principal

10. Cătălin Bunghez – medic stomatolog la Soveja și iubitul consilierului local PNL Ana Maria Dimitriu, a fost numit director la Direcția de Sănătate Publică (DSP)

11. Drumea Alina Ramona – consilier local PNL si apropiata a lui Ion Ştefan a ajuns din asistent medical, în postul de secretară de ministru. Gurile rele din urbe spun că a cântat mult la urechea deputatului până să fie pusă în post.

12. Patricia Gălățanu – manichiurista lui Ion Ştefan, de departe cea mai remarcabilă ascensiune,  a ajuns consilier in cadrul Ministerului Dezvoltării.

13. Iulia Crețu – iubita ziaristului de dreapta Sebastian Oancea si fostă ziaristă la Ziarul de Vrancea ( ziar cu afinități liberale)  – consiliera lui Ion Ştefan în Ministerul Dezvoltării.

14. Simona Costea – fiica unui activist al PNL şi angajat al Balcanic Prod ( firma lui Ion Ştefan) – consiliera lui Ion Ştefan în Ministerul Dezvoltării.

Citeşte şi:

15. Pompiliu Norocel Stroe – teolog, consilier județean PNL şi apropiat al lui Ion Ştefan, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

16. Liviu Bostan – cunoscut ca fiind un apropiat, omul de casă al ministrului Ion Ştefan. Angajat în corpul de Control al ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației Publice

17. Ovidiu Burdușa – Tot pentru „merite deosebite“ consilierul județean PNL Ovidiu Burdușa a fost numit, joi, secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului României. Ovidiu Burdușa locuiește în Italia, este consilier județean din partea PNL, iar ceea ce l-a recomandat pentru această funcție este tot apartenența politică.

18. Victor Ciumac – consilier județean şi apropiat al lui Ion Ştefan, consilier la Guvernul României.

19. Nicu Tănase – cel mai vocal consilier local PNL, apropiat al lui Ion Ştefan, este numit pe 13 februarie șef la ARR Vrancea

20. Vraciu Dorina  – consilier județean PNL, șef SGA Vrancea

21. Adrian Crețu – fost consilier județean și secretar general adjunct al PNL Vrancea, membru în Biroul Politic Județean și purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului.

22. Camelia Crețu – soția purtătorului de cuvânt al Prefecturii, a fost angajată inițial la Primăria Jariștea, fief PNL, de la finele anului 2017. Ea este singurul candidat înscris la concursul organizat de Direcția de Statistică Vrancea pentru funcția de conducere de șef serviciu grad II la Serviciul de cercetări statistice de întreprinderi și exploatații agricole, prețuri și demografie.

23. Alexandra Mazilu – a doua manichiuristă promovată, fostă militantă #rezist, activistă PNL şi apropiată a lui Ion Stefan. „Voluntara” la DSP Vrancea unde a găsit un loc călduț de șofer pentru soțul ei.

24. Baclov Mihaela – consilier local PNL la Mărășești, în prezent secretară „voluntară” la DSP Vrancea.

25. Drugă Andreea – sora ei este fina lui Ion Ştefan, consiliera prefectului de Vrancea.

În plină criză, Ion Ştefan şi-a pus la adăpost nu numai întreaga familie, ci şi amantele, ca să fie apăraţi de vremurile grele care vor veni.

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020
Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Alexandru Nemoianu: USR poate fi comparat doar cu Horia Român-Patapievici și dejecțiile sale
Istoricul român Alexandru Nemoianu, stabilit în SUA, fin cunoscător al fenomenului ideologic al stângii radicale, ...