Cea mai mare pictură murală din România

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal SOCIAL

În sectorul 4 al municipiului București, pe una dintre cele mai circulate artere, doi tineri artiști au realizat cea mai mare pictură murală din România. Lucrarea are o suprafață de 2.500 de metri pătrați și 120 de nuanțe. Este opera a doi tineri artiști, care au realizat-o într-o lună jumătate, pe pereții a patru scări de bloc.

Primăria sectorului 4 a avut ideea angajării tinerilor pentru realizarea proiectului.

“Cea mai mare pictură murală din România se află la Budapesta, nu în capitala Ungariei, ci în București, în zona cunoscută sub acest nume, care se află la intersecția bulevardelor Mărășești și Dimitrie Cantemir. Pictura are 2.500 de metri pătrați și poate fi admirată începând de astăzi de către oricine trece prin zonă, informează Digi24.ro.

Lucrarea a fost proiectată de tânărul artist Mircea Modreanu, care a realizat-o împreună cu Dumitru Gurjii, colegul său.

Mircea Modreanu este un artist cunoscut generației tinere. Alături de Mircea Zgondoiu, e în topul aprecierilor publicului.

În lucrarea sa de disertație de la Universitatea de Arte Plastice, Modreanu a realizat Proiectul „Cămara,” care pleacă de la ideea bunicii de a pune în cămară borcane pentru a le conserva în timp. În proiectul meu doresc să conserv universul, aşa că lucrarea de disertaţie constă în conservarea în borcane a hidrografiei României pe rafturile cămării mele. Pe fiecare borcan am încercat să redau eticheta cu denumirea râului, apropiindu-mă de blazoanele medievale.

citește și: Afacere la cheie cu gâște Toulouse

Și în mandatul Gabrielei Firea picioarele podului Grant au fost pictate de tineri cu lucrări abstracte, pentru a mai diminua cenușiul betonului, mărturisește un funcționar din PMB.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica îi cere lui Dominic Fritz să demisioneze
O amendă de 21 de milioane de Euro, data companiei de căldură COLTERM, pentru neachiziționarea ...