Sorin Cîmpeanu: David Popovici e mult mai credibil decât un ministru

Andrei Marcu Diverse ACTUALITATE POLITIC

Tânărul minune al Olimpiadei de la Tokio, David Popovici, a fost premiat ieri de Sorin Câmpeanu, ministrul Educației. Înotătorul de 16 ani a primit 10.000 de lei și o plachetă pentru performanțele realizate. Popovici este elev în clasa a XI-a la liceul bilingv „George Coșbuc” din București.

Cel mai tânăr component al lotului olimpic al României a ocupat locurile 4 și 7 în finalele probelor de 200 m și 100 m liber. Chiar dacă nu a cucerit vreo medalie, el a impresionat mai ales prin potențialul său, fiind capabil să se lupte de la egal la egal cu marile nume ale natației mondiale. A fost lăudat de marii campioni.

”Este un moment emoţionant. David a obţinut un succes care ne face mândri pe toţi, ne face mândri pe cei care trebuie să susţinem şcoala românească şi sportul şcolar. David este un exemplu excepţional şi credibil, mult mai credibil decât poate fi orice ministru, pentru susţinerea sportului şcolar. Este un exemplu de performanţă. (…) Este un exemplu de determinare, de ambiţie, de voinţă, de iniţiativă şi de dăruire. (…) Nu se întâmplă în fiecare zi să ai în şcoala românească un elev care să te facă atât de mândru că eşti român”, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, despre David Popovici.

După primirea premiului, ca o recunoștință a statului român, sportivul a declarat că încă nu știe dacă își va continua studiile în România ori în altă țară.

Mari universități americane, adevărate fabrici de campioni, se bat pentru a-l avea ca student pe tânărul care de la vârsta de 4 ani este un pasionat al înotului.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Raluca von Brukenthal, preferata lui Cîțu pentru Ministerul Culturii
În cazul în care Florin Cîțu câștigă președinția PNL vor avea loc o serie de ...