Orbán a dat lovitura / Tucker Carlson relatează pentru Fox News din Budapesta

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Tucker Carlson, marea vedetă a Fox News, face ceva destul de neobișnuit săptămâna aceasta: își transmite emisiunea din capitala Ungariei, Budapesta, relatează NBC.

Carlson este cel mai influent lider de opinie pe zona conservatoare din SUA. După ce s-a întâlnit cu Viktor Orban, a spus pe cel mai audiat post din SUA că Ungaria este tratată pe nedrept în SUA.

În transmisiunile sale directe de la Budapesta, Carlson spune că ce se întâmplă în Ungaria este exact opusul a ceea ce se discută la Washington.

Invitat de onoare al Colegiului catolic, cel care pregătește elitele conservatoare

Vedeta a făcut o vizită fulger, cu elicopterul militar, la gardul ridicat la frontiera Ungariei cu Serbia, de 175 km. A lăudat atât înalta tehnologie, dar și ”cât este de curat și ordonat”, spre deosebire de „haosul” de la granița SUA-Mexic. Le-a relatat telespectatorilor americani că: „zidul nu necesită un PIB de mărimea SUA, nu are nevoie de tehnologia de vârf, arme sau echipamente de supraveghere. Tot ce necesită este voința de a o face.” Și l-a lăudat pe premierul ungar Viktor Orban pentru că nu a permis acestei națiuni de zece milioane de oameni să fie tulburată de cei neinvitați și ajunși ilegal.

Vezi cum l-a făcut Orban pe Biden (VIDEO) ASASIN

În interviul dat Fox News, liderul de la Budapesta a dat o lecție despre ce înseamnă alternativa la liberalismul socialist. El crede că în viitor mulți vest-europeni își vor lua a doua reședință în țările din Est, acolo unde se mai păstrează tradițiile și identitățile naționale. 

”Ungaria și guvernul acesteia au fost atacate fără milă și pe nedrept:„ Este autoritar, sunt fasciști … ” În prezent se spun multe minciuni,” a spus el la tv.

Carlson l-a urmărit pe Orbán ani de zile. În 2019, vedeta americană a lăudat politicile lui Orbán de a stimula financiar cuplurile căsătorite să aibă copii și și-a întrebat publicul dacă „SUA ar trebui să urmeze exemplul Ungariei”.

În transmisiunile sale directe de la Budapesta, Carlson spune că ce se întâmplă în Ungaria este exact opusul a ceea ce se discută la Washington.

Asemenea lui Orban, Carlson a pledat împotriva primirii de imigranți, pe motiv că națiunea s-ar deteriora.

Vedeta americană a mai lăudat politicile lui Orbán de a stimula financiar cuplurile căsătorite să aibă copii și și-a întrebat publicul dacă „SUA ar trebui să urmeze exemplul Ungariei”.

Carlson participă la un festival de trei zile organizat de Colegiul Matthias Corvinus (MCC) din Esztergom, școala Bisericii Romano-Catolice.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viktor Orbán îl atacă pe Joe Biden: ”Administrația americană insultă poporul maghiar”
După ce Joe Biden a spus că în Ungaria există un regim totalitarist, Viktor Orbán ...