Absorbția fondurilor europene în Capitală / Clotilde Armand a cheltuit de 80 de ori mai puțin decât Daniel Băluță

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Deși are un buget local de șase ori mai mic decât cel al sectorului 1, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a absorbit de 80 de ori mai mult decât userista Clotilde Armand, iar Nicușor Dan n-a reușit să cheltuie decât jumătate din banii proiectelor depuse de administrația Gabriela Firea, relevă un raport al Ministerului de finanțe, citat de știripesurse.ro

În timp ce dezbaterile privind absorbția fondurilor europene sunt în toi, ministerul finanțelor publice a publicat un raport privind gradul de absorbție a fondurilor europene la nivelul Capitalei și al sectoarelor, pentru perioada martie 2020 – martie 2024. Conform cifrelor oficiale, Sectorul 4 se află pe primul loc, în cifre absolute, cu 860 de milioane de euro, reprezentând o rată de absorbție de 18,5% din totalul planificat.

La polul opus și coada clasamentului se află Sectorul 1, cu doar 10,5 milioane, Clotilde Armand reușind să atragă și să cheltuiască de 80 de ori mai puțin decât Daniel Băluță.

Un mare eșec îl înregistrează Municipalitatea condusă de Nicușor Dan, poreclit în fosta campanie electorală Plicușor Ban. La sfârșitul mandatului, Gabriela Firea a lăsat moștenire proiecte în valoare de 4 miliarde de euro, din care s-au cheltuit puțin peste jumătate. Rata de absorbție este de circa 25%, adică un procent mai mic decât cel izbutit de Sectorul 3, care înregistrează 27,4% în 4 ani, sau Sectorul 5, cu 14 % realizat în 30 de luni, reprezentând 26% la nivelul unui mandat de 4 ani, mai scrie raportul Ministerului Finanțelor Publice.

Ce poți face în Vinerea Mare?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicușor Dan refuză o dezbatere electorală cu Sebastian Burduja
Pe motiv că într-o dezbatere electorală “se spun lucruri,” Nicușor Dan a anunțat că refuză ...