Canal 33/ Ionaş: “plata bunurilor şi a serviciilor, echivalente în euro, a adus multinaționalelor câștiguri substanțiale”

Mihai Popescu ECONOMIC Principal SOCIAL

Românii plătesc o serie de credite, produse şi servicii în euro, la cursul oficial al BNR, ceea ce nu se întâmplă în ţările vecine, Ungaria şi Bulgaria, a spus analistul Vladimir Ionaș, în timpul emisiunii săptămânale „Cafeneaua politică,” moderată de jurnalistul Horia Alexandrescu la Canal 33.

El a mai fost de părere că problema principală pentru românul de rând nu o constituie mediatizata impozitare a băncilor, „instituții care nu se bucură de prea multă simpatie din partea cetățenilor”, ci chestiunea echivalenței leu-euro. Ionaș a avertizat că acest fenomen nu se înregistrează în țări

Ionaş a mai adăugat că acceptarea unor împrumuturi bancare consistente în euro sau a plății abonamentelor de telefonie mobile, echivalate tot în euro, au adus multinaționalelor câștiguri substanțiale. Analistul a mai spus că în timp ce în România un împrumut bancar imobiliar pe 20 de ani e returnat cu de două ori suma împrumutată, în Franța un împrumut similar atrage o dobândă de doar 20%.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Deveselu, pericol pentru Rusia? Ce spun experții
Scutul antirachetă de la Deveselu trebuie distrus, deoarece încalcă tratatul INF. Acesta este mesajul transmis ...