Nicolae Ciucă: să apărăm câmpul de luptă digital!

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prezent la Summitul digitalizării, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că acum, mai mult ca oricând, trebuie să fim vigilenți la atacurile cibernetice și la dezinformările și manipulările de pe internet.

“Viitorul nostru depinde de digitalizare, iar România va avea are un rol important în dezvoltarea noilor tehnologii, precum inteligența artificială. Asta am spus în deschiderea evenimentului DISB – Digital Innovation Summit Bucharest, organizat de ICI București – Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică.

În această perioadă, sunt mai periculoase ca oricând amenințări precum atacurile cibernetice, dezinformările și manipulările răspândite pe internet. Avem datoria de a fi vigilenți, pentru că în joc este însăși democrația pe care o apărăm acum și pe câmpul de luptă digital. De aceea, cred că următorii zece ani trebuie să fie un „deceniu al siguranței”, în care investițiile în inovație sunt o parte importantă a proiectului de țară al României.

Mă bucur că în București au loc forumuri internaționale precum „Digital Innovation Summit”, în care se jucători importanți pe plan mondial discută despre tehnologii de ultimă generație. Apreciez modul în care ICI a reușit să se reinventeze la fiecare sfârșit de etapă și să fie, de 50 de ani, un exemplu relevant în inovația din domeniul informatic,” a spus fostul premier, la reuniunea organizată de ICI, cel mai vechi institut de tehnologie informatică din România.

citește și: Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: Românii vor mai multă Europă!
Eurobarometrul Parlamentului European dă o prezență record la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024: 74% ...